Ben jij ons nieuwe carrousel talent?

  • Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? 
  • Vind je carrousel rijden ook zo leuk? 
  • Wil je samen met een team toewerken naar een mooie show?
  • En deelnemen aan een landelijke wedstrijd? 

Carrousel rijden is één van de weinige teamsporten te paard. Voor ons ponyteam zijn wij op zoek naar nieuwe talenten (minimaal F4 rijniveau) die de uitdaging aan willen gaan om in teamverband samen met onze pony’s en paarden toe te werken naar de landelijke divisiewedstrijden van het NK carrousel rijden.

Als team trainen je samen een jaar lang elke zaterdag (met uitzondering van enkele dagen in de vakantie) van 17.00 – 18.00 o.l.v. Myrthe om een mooie proef op muziek met een thema neer te zetten en deze aan het einde van het seizoen tijdens de divisiewedstrijd te laten zien. Om jullie nog beter voor te kunnen bereiden organiseren we tijdens het seizoen tevens een clinic carrousel rijden met een gastinstructeur en een showavond voor familie en vrienden samen met onze andere carrouselgroepen.

Ben je enthousiast geworden?
10 en 17 juni organiseren we  2 proeflessen carrousel rijden waarbij je samen met het huidige ponyteam traint. Ben je na deze twee lessen net zo enthousiast als wij, dan maak je kans deel te nemen aan het nieuwe carrouselseizoen!

Let op; Er zijn slechts een aantal plekken in het team vrij. Aan de hand van de proefles(sen) bepalen wij welke ruiter(s) er het beste in het team passen. Deelname aan de proeflessen geeft dus nog geen garantie op een vaste plek in het team. Inschrijven voor de proefles(sen) kan door voor 1 juni een mail te sturen naar info@manegemorgenstond.nl. Kosten per les bedragen 15 euro. Als je inschrijft voor beide lessen is de tweede les gratis. Je kunt alleen deelnemen aan de carrousellessen wanneer je daarnaast een vaste wekelijkse groepsles rijdt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *