Vanaf 8 jaar rijden de ruiters en amazones die voldoende ervaring hebben en/of de opstartlessen hebben doorlopen in een jeugdles. Deze lessen duren een uur en vinden plaats op maandag t/m vrijdag na schooltijd en op zaterdag.

Wanneer uw zoon/dochter ervaring heeft met paardrijden, kunt u in overleg met de instructrice op een voor u geschikte dag een proefles afspreken. Uiteraard wordt daarbij gekeken naar het niveau en de leeftijd van de ruiter. Mocht de ruiter  na afloop van de proefles passen binnen de groep dan kan hij/ zij in deze groep blijven rijden. Mocht de les niet aansluiten dan gaan wij samen met u op zoek naar een andere passende les.

Meld je aan

Wij vinden het belangrijk dat onze ruiters veelzijdig worden opgeleid waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Naast houding, zit en dressuur wordt er dan ook aandacht besteed aan onder andere cavaletti lopen, springen en behendigheid. Uiteraard is dit afhankelijk van het niveau van de ruiter.

Als de ruiter 16 jaar wordt maakt deze de overstap naar een les voor (jong)volwassenen. Speciaal voor onze ervaren jongvolwassen ruiters hebben wij een aantal jeugdgroepen aan het begin van de avond en op zaterdagochtend.  

Regelmatig organiseren wij wedstrijden (o.a. FNRS dressuur, springen) en evenementen waar ponyruiters aan deel kunnen nemen.

Ponyvriendjes

Als echte ponygek wil je het liefst de hele dag bij de pony’s in de buurt zijn! Maar hoe ga je eigenlijk om met deze dieren? Dat kun je leren bij de ponyvriendjesclub. Kom gauw kennismaken met je ponyvriendjes!

Meer informatie

Opstartlessen

Wil jij op een veilige en verantwoorde manier leren ponyrijden? Op woensdag, vrijdag en zaterdag hebben we lessen voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar met geen of weinig ervaring. 

Meer informatie

Rijlessen Jeugd

Vanaf 8 jaar rijden de ruiters en amazones die de opstartlessen hebben doorlopen in een ponyles. Deze lessen duren een uur en vinden plaats op maandag t/m vrijdag na schooltijd en op zaterdag.

Meer informatie

Rijlessen (jong) Volwassenen

Jong volwassenen vanaf 16 jaar kunnen bij ons in de avonduren terecht voor groepslessen. Net als voor onze jeugdruiters hebben wij ook voor onze (jong) volwassenen lessen van verschillende niveaus

Meer informatie