Voor iedere ruiter/amazone (van beginner tot gevorderde) is het wel eens goed om een privéles te nemen. Een privéles is fijn voor veel ruiters. Bijvoorbeeld om:

  • kennis te maken met het paardrijden
  • een specifiek onderdeel te oefenen, zoals galop
  • een proef te oefenen voor een wedstrijd
  • om bepaalde angsten overwinnen
  • of gewoon omdat het leuk en leerzaam is

Met een privéles is het mogelijk om één op één te werken aan je doelen. Je kunt bij ons een privéles rijden wanneer je wekelijks een groepsles rijdt of interesse hebt om dit te gaan doen. Privélessen worden per keer afgesproken en betaald. We kunnen dit door de beperkte mogelijkheden niet aanbieden als wekelijkse les. Indien gewenst kan er een privéles gereden worden met twee personen. Een privéles duurt 30 minuten. In overleg met de instructrice wordt een passend paard of passende pony voor de les gekozen.

Meld je aan

Ponyvriendjes

Als echte ponygek wil je het liefst de hele dag bij de pony’s in de buurt zijn! Maar hoe ga je eigenlijk om met deze dieren? Dat kun je leren bij de ponyvriendjesclub. Kom gauw kennismaken met je ponyvriendjes!

Meer informatie

Opstartlessen

Wil jij op een veilige en verantwoorde manier leren ponyrijden? Op woensdag, vrijdag en zaterdag hebben we lessen voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar met geen of weinig ervaring. 

Meer informatie

Rijlessen Jeugd

Vanaf 8 jaar rijden de ruiters en amazones die de opstartlessen hebben doorlopen in een ponyles. Deze lessen duren een uur en vinden plaats op maandag t/m vrijdag na schooltijd en op zaterdag.

Meer informatie

Rijlessen (jong) Volwassenen

Jong volwassenen vanaf 16 jaar kunnen bij ons in de avonduren terecht voor groepslessen. Net als voor onze jeugdruiters hebben wij ook voor onze (jong) volwassenen lessen van verschillende niveaus

Meer informatie