Ruiters vanaf 16 jaar kunnen bij ons terecht voor groepslessen. Wij bieden lessen aan van verschillende niveaus. Van beginner tot gevorderd, van recreatief rijden tot fanatiek en dressuurmatig rijden. De lessen zijn bijna allemaal in de avonduren. 

In de ochtenden bieden we ook lessen aan. Bijvoorbeeld het koffie-uurtje,  bedoeld voor volwassenen die graag overdag rijden en de combinatie zoeken in het verzorgen en poetsen voor de les, een fijn uurtje paardrijden en aansluitend gezellig koffie drinken en socializen. Deze lessen zijn op woensdag en vrijdag om 10.00 uur. 

Meld je aan

Op de vrijdag ochtend om 11.00 uur hebben wij een paardrijles (60+), voor ruiters die kunnen paardrijden, maar al op leeftijd zijn en het leuk vinden om op eigen niveau te rijden. Een les waar goed rekening word gehouden met je mogelijkheden en eventuele beperkingen. Ook deze lesgroep gaat als de paarden netjes verzorgt weer op stal staan gezellig met elkaar koffiedrinken.

Ook in onze paardenlessen vinden wij afwisseling erg belangrijk. Afhankelijk van het niveau en de interesse van de groep worden dressuur, springen en houding- en zitles met elkaar afgewisseld.

Regelmatig organiseren wij wedstrijden (o.a. FNRS dressuur, springen) en evenementen waar paardruiters aan deel kunnen nemen.

Ponyvriendjes

Als echte ponygek wil je het liefst de hele dag bij de pony’s in de buurt zijn! Maar hoe ga je eigenlijk om met deze dieren? Dat kun je leren bij de ponyvriendjesclub. Kom gauw kennismaken met je ponyvriendjes!

Meer informatie

Opstartlessen

Wil jij op een veilige en verantwoorde manier leren ponyrijden? Op woensdag, vrijdag en zaterdag hebben we lessen voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar met geen of weinig ervaring. 

Meer informatie

Rijlessen Jeugd

Vanaf 8 jaar rijden de ruiters en amazones die de opstartlessen hebben doorlopen in een ponyles. Deze lessen duren een uur en vinden plaats op maandag t/m vrijdag na schooltijd en op zaterdag.

Meer informatie

Rijlessen (jong) Volwassenen

Jong volwassenen vanaf 16 jaar kunnen bij ons in de avonduren terecht voor groepslessen. Net als voor onze jeugdruiters hebben wij ook voor onze (jong) volwassenen lessen van verschillende niveaus

Meer informatie