Ponyvriendjes 6-8 jaar

Als echte ponygek wil je natuurlijk het liefst de hele dag bij de pony’s in de buurt zijn! Maar hoe ga je eigenlijk om met deze lieve dieren? Dat kun je leren bij de ponyvriendjesclub!

Je leert hoe je een pony moet verzorgen en wat een pony wel of niet leuk vindt. Natuurlijk gaan we af en toe ook ponyrijden. Door middel van voltige leer je goed je balans te houden op een pony. Hier heb je later veel profijt van wanneer je op ponyrijles gaat. Na één kwartaal ben je al een echt ponyvriendje en behoor je tot de Morgenstond ponyvriendjesclub!

Voor de ouders:

Om kinderen op jonge leeftijd onder begeleiding op een verantwoorde manier om te leren gaan met een pony zijn er de ‘ponyvriendjes’. De kinderen leren spelenderwijs de ponytaal en hoe ze voor een pony moeten zorgen. Ook gaan we met de pony’s lopen en leren de kinderen om een pony te begeleiden door de bak en hun balans te houden op de pony.

De ponyvriendjesclub is voor kinderen van 6-8 jaar. We werken in groepjes van maximaal 6 kinderen zodat elk kind voldoende aandacht krijgt. Kinderen kunnen meerdere keren een blok ponyvriendjes volgen. Vanaf 7 jaar kan het kind na de ponyvriendjeslessen doorstromen naar de opstartles. In tegenstelling tot de opstartlessen waarbij de kinderen echt leren ponyrijden, hoeft u als ouder bij de ponyvriendjes niet te helpen.

De lessen duren 45 minuten en worden op woensdag om 14.00 uur (bij voldoende inschrijvingen) en vrijdag om 15.00 uur gegeven. 

Kleuterles

inschrijfformulier

Geen afbeeldingen