Pensionstalling

Behoor je tot de gelukkigen en ben je in het bezit van een eigen paard/pony maar heb je zelf geen stal? Ook hiervoor kun je prima bij ons terecht. Manege Morgenstond biedt een volpension stalling aan, waarbij wij naast het dagelijks voeren en mesten, ook zorgen voor het inenten en ontwormen. 

Ontwormen gebeurt bij ons niet zomaar; in het weideseizoen wordt de mest van alle paarden en pony’s maandelijks gecontroleerd. Alleen wanneer er eieren in de mest van het paard gevonden worden zal het paard ontwormd worden. Hiermee wordt voorkomen dat wormen resistent worden voor de ontwormingsmiddelen.

Naast de dagelijkse verzorging kun je gebruik maken van onze rijbanen. Zowel binnen als buiten. Daarnaast beschikken wij over een ruime longeercirkel waar het paard/de pony tevens in losgelaten kan worden. In de zomerperiode hebben wij voor onze pensionpaarden een eigen weiland en een aantal paddocks.

Onze pensionklanten mogen wekelijks een gratis groepsles rijden en kunnen deelnemen aan door ons georganiseerde wedstrijden en evenementen. Voor tuigage stellen wij een eigen, ruime, afsluitbare kast beschikbaar. Ook het stallen van een trailer of menwagen is bij ons mogelijk. 

Meer informatie over onze pensionstalling geven wij graag middels een persoonlijk gesprek.Pension

Geen afbeeldingen